Diensten

Inventarisatie
Wil een project succesvol zijn, dan is een goede inventarisatie onontbeerlijk. 1elijnZorgICT heeft uitgebreide ervaring met diverse inventarisatietechnieken. We zijn dan ook in staat om de wensen en knelpunten van een organisatie helder in kaart te brengen.

Advies
1elijnZorgICT helpt u graag met uw strategische en tactische vraagstukken in de gezondheidszorg. De IT-ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel. Managers en bestuurders in deze branche staan voor belangrijke keuzes uit veel verschillende mogelijkheden. Wij kunnen met u meedenken en u adviseren. Of het nu gaat om onderhoud & beheer of om de selectie & inrichting van de juiste ICT-hulpmiddelen… 1elijnZorgICT heeft de kennis en de ervaring in huis.

Begeleiding en implementatie
Het implementeren van nieuwe of aangepaste informatiesystemen moet altijd resulteren in een efficiƫntere en kwalitatief hoogwaardigere werkwijze. Dit traject vraagt om deskundige begeleiding van een ervaren professional. Alleen dan zijn uw medewerkers snel vertrouwd met het systeem en kunnen ze er binnen afzienbare tijd goed mee werken. 1elijnZorgICT is u daarbij graag van dienst. Ook voorzien we u desgewenst van advies over het hard- en/of softwaresysteem dat het best past bij uw organisatie.

Dataconversie en/of – extractie
Het bedenken van oplossingen met behulp van dataconversie en/of -extractie van zorg systemen.

Projectmanagement
1elijnZorgICT heeft brede kennis van en ervaring met projecten op het snijvlak van IT en zorg. Daarom kunnen we een waardevolle bijdrage aan uw project leveren. Als projectmanager werken we samen met het projectteam praktisch en heel gericht aan het realiseren van de vooraf gestelde doelen.